Byggstädning Norrköping

Professionell Byggstädning i Norrköping

Vi hjälper gärna till under byggtiden med städning av bodar, grovstädning och slutstädning innan inflyttning.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder professionella städtjänster inom byggsektorn i Norrköping.

Goda omdömen

Noggrann personal

Försäkrat och seriöst

Bra prisnivåer

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Er partner inom byggstädning i Norrköping

Vi på Flytt & Städjouren är gärna er partner inom byggstädning.

Exempelvis kan vi under byggtidens gång städa er etablering av byggbodar enligt ett i förväg uppgjort schema. Oavsett om det handlar om ett stort bygge med en stor etablering av manskapsbodar eller ett mindre bygge så kan vi vara behjälpliga.

Under byggtiden kan vi även hjälpa till med grovstädning för att avlasta er personal om det skulle vara aktuellt. Arbetsmiljön för byggarbetare är viktig för att undvika olyckor och obehag. En välstädad byggarbetsplats borgar även för en effektiv byggproduktion.

När bygget är färdigställt kan vi gärna hjälpa till med slutstädningen vilket då naturligtvis innefattar en ordentlig städning så att hyresgäster eller husägare kan flytta in i en godkänd nystädad bostad eller lokal.

Vår prisbild är rimlig och vi räknar gärna på olika byggprojekt eller så jobbar vi med löpande timpriser. Vi ställer upp på det sätt ni önskar, exempelvis ett schema eller att vi kommer för att städa enbart när ni har ett behov. Vår städpersonal är noggrann och effektiv vilket betyder ett gott resultat.

Välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera oss fram till en passande lösning.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Byggstädning i Norrköping

Kontakta oss

Kontor