Tömning och städning av dödsbo Nyköping

Låt oss på Flytt & Städjouren här i Nyköping hjälpa till att tömma ert dödsbo.

Då vi har en gedigen erfarenhet av att tömma dödsbon hjälper vi er gärna här i Nyköping om det skulle vara aktuellt. Gäller det en tömning på annan ort kan vi vara behjälpliga även där. När ni anlitar oss kan ni räkna med att vi kan erbjuda helhetslösningar vilket betyder att vi har resurser till att ta hand om allt som har med dödsbotömningen att göra.

Det vi kan hjälpa till med kan vara att vi packar ner allt i flyttkartonger innan tömningen av dödsboet. Vi kan transportera allt dit ni önskar som till olika släktingar om ni har delat upp allt. Om så önskas kan vi köra bort vissa saker till second hand, auktionskammare eller till Nyköpings kommuns återvinning om det finns sådant som ska kasseras.

Vi har även kontakt med olika uppköpare av dödsbon. Även välgörenhetsorganisationer som säljer, delar av eller hela, bohag där överskottet går till välgörande ändamål.

När själva tömningen av bostaden är klar kan vi hjälpa till så att den är klar för inflyttning eller försäljning om det skulle vara aktuellt.

Viktigt att tänka på är att inget kan påbörjas innan bouppteckningen är klar.

Dödsbo med gamla möbler

Alla dessa tjänster som vi nämner här bekostas av dödsboet och tyvärr gäller inte RUT-avdraget för arbeten som är gjorda efter ett dödsfall. Ibland kan det vara som så att det inte finns några tillgångar i dödsboet men vid dessa tillfällen går det att ansöka om stöd hos Nyköpings kommun. Viktigt är då att dödsboet är orört.

När vi anlitas för tömningar av dödsbon i Nyköpings kommun arbetar vi alltid försiktigt och diskret. När vi hanterar dödsboets inventarier/möbler täcker vi in och skyddar allt på bästa sätt för att undvika onödiga skador.Skulle något mot förmodan inträffa har vi naturligtvis försäkringar som täcker. Vi har även trafiktillstånd för att kunna transportera bohag vilket är viktigt för er som beställare annars kan det bli problem om något skulle hända.

Om det är problem tidsmässigt att ta hand om dödsboet går det under en kortare eller en längre tid att magasinera bohaget vilket vi kan hjälpa till med.

Tillsamman kan vi säkerligen komma fram till ett passande upplägg för att avlasta er på bästa sätt här i Nyköping eller på annan ort om det skulle vara aktuellt.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren.
Vi hjälper er att tömma ert dödsbo.