Tömning & städning av dödsbo Västerås

Vi tar hand om dödsbon i Västerås med omnejd

När en närstående gått bort väntar en tung period av både sorg och förtvivlan. Till detta kan det för många innebära att en bostad i form av dödsbo behöver tas om hand. Dödsboet behöver städas/saneras och tömmas på alla föremål och bohag. Vi räcker en hjälpande hand och kan ta hand om hela den här biten åt er.

Våra serviceområden är i Västerås med omnejd men vi kan även hjälpa er om dödsboet ligger lite längre bort.

Vi är både försäkrade samt innehar trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Kontakta oss för ett gratis prisförslag

Kontakta oss över telefon, e-post eller genom att fylla i kontaktformuläret längre ner på den här sidan.

Vi kan ta fram ett gratis prisförslag för de tjänster du behöver för att underlätta hanteringen av dödsboet.

Dödsbo

Bortforsling & tömning av dödsbo

Det bohag som inte skall bevaras behöver köras bort till återvinningsstation. Om du vill skänka bort bohaget till en frivilligorganisation för välgörande ändamål eller om du vill sälja till antikhandlare så kan vi hjälpa er med det.

Troligtvis så vill du bevara några föremål från din bortgångne familjemedlem och om du inte vet var du skall placera dessa just nu, exempelvis om du inte har plats i din bostad, så erbjuder vi även magasinering/förvaring. Då kan det bohag som skall bevaras stå i ett tryggt förråd till dess att du vet vad du skall göra med det.

Städning av dödsbo

Själva städmomentet är bland det sista moment som skall göras med dödsboet och det kan vara ett tungt och slitsamt moment med tanke på att det behöver städas likt en flyttstädning. Det betyder bland annat att det inte räcker att dammsuga och torka golven. Spis/ugn skall rengöras, kylskåp och frys måste dras fram för att komma åt med städning bakom, golvbrunnar behöver rengöras och så mycket mer.

Låt oss på Flytt & Städjouren Sverige AB göra detta åt dig så att du kan fokusera på dig själv och dina närstående.