Dödsbostädning Eskilstuna

Omsorgsfull dödsbostädning i Eskilstuna

Vi hjälper och avlastar er i denna tunga stund och erbjuder en städning till bra service och kvalité.

Ett dödsfall är oftast en mycket tung process med sorg och bristande energi. Att då tand hand om en tung dödsbostädning kan bli för mycket för många. Förutom städningen, sorteringen och röjningen är det ju en mängd andra saker som måste tas om hand. Exempel på det är olika papper, kontakt med myndigheter och begravningsbyrå, bouppteckning och så vidare.

I samband med allt det här kanske det finns en bostad som måste tas om hand då en ny hyresgäst eller en ny ägare ska flytta in. Har personen i fråga bott på samma ställe under en mycket lång tid finns det säkerligen mycket som ska sorteras och tas om hand. En del kanske ska säljs, annat kanske ska skänkas och andra saker kanske ska stanna inom familjen. Därtill ska dödsbostädningen göras när energin och orken kanske är på upphällningen.

Med lång och gedigen erfarenhet av dödsbostädning i Eskilstuna hjälper vi er gärna med denna tunga process. Är det så att ni behöver mer hjälp med dödsboet så löser vi det också. Vi garanterar ett gott resultat som alla blir nöjda med.

Dödsbo

Hänsynsfull och noggrann städpersonal

Om det är så att ni bestämmer er för att anlita oss för er dödsbostädning här i Eskilstuna kommer vår städpersonal att ta hand om uppdraget på absolut bästa sätt. Kontrollera gärna alla våra recensioner på Google vilka borgar för ett mycket gott städresultat.

Vid en dödsbostädning är det en mängd olika moment som ska gås igenom in i minsta detalj. Exempel på det som ska göras kan vara att rengöra spisen, rengöra golvbrunnen i badrummet, putsa alla fönster, torka alla golv, torka ur alla skåp och lådor och så vidare. En dödsbostädning med oss betyder att vi går igenom alla vinklar och vrår av bostaden.

Ibland dyker olika grannar upp som är nyfikna på vad som pågår. Vi är alltid mycket diskreta ute på alla våra uppdrag och pratar aldrig om våra kunder under en dödsbostädning, det ser vi som en självklarhet.

Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring som täcker om något mot förmodan skulle inträffa under arbetets gång. Trygghet under hela uppdraget med andra ord.

Välkommen för ett prisförslag

Vi hjälper gärna till med er dödsbostädning här i Eskilstuna med omnejd.

Om en offert önskas är det bara att kontakta oss på enklaste sätt vilket kan göras via vanligt mejl, kontaktformulär här på hemsidan eller via telefon. Vi går igenom uppdraget och återkopplar med ett bra pris.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Eskilstuna hjälper gärna till med olika tjänster som exempelvis dödsbostädning men även andra tjänster om det skulle vara aktuellt.