Dödsbostädning Linköping

Dödsbostädning i Linköping – vi hjälper till

Ett dödsfall är oftast en mycket tung process att gå igenom. Vi avlastar er genom att ta hand om dödsbostädningen.

Förutom det tunga sorgearbetet är det en mängd olika praktiska saker som måste tas om hand. Exempel på det som måste göras är olika papper som ska gås igenom, kontakt med begravningsbyrån, olika abonnemang som ska avslutas, räkningar ska betalas, en bostad som ska tas om hand och så vidare. Allt detta kan bli för mycket om energin inte riktigt räcker till.

Om avlastning önskas kan vi hjälpa till med vissa praktiska moment som att ta hand städningen. Vi kan även hjälpa till med andra närliggande moment/tjänster här i Linköping. I så fall är det bara att diskutera detta med oss så hjälper vi till.

Vi kan det här med dödsbostädning och garanterar ett fullgott resultat med städgaranti.

Dödsbo

Noggrann och diskret personal

Vår personal i Linköping sköter dessa uppdrag på bästa sätt samtidigt som de är diskreta.

Innan bostaden kan lämnas över är det en mängd olika moment som måste gås igenom i samband med en dödsbostädning. Exempel på det som ska göras är att putsa alla fönster, dammsuga och torka alla golv, alla skåp ska torkas ur och alla luckor ska torkas av. Vidare ska komplicerade moment utföras som att noggrant städa badrum, WC och kök. Hela bostaden ska vara skinande ren med andra ord.

För er och vår trygghet har vi ansvarsförsäkring om något oförutsett skulle inträffa.

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag

Om ni önskar hjälp med dödsbostädning här i Linköping är det bara att kontakta oss på det sätt som känns bäst. Det går bra att ringa oss, mejla oss eller fylla i formulär här på hemsidan. Vi återkopplar med ett prisförslag för dödsbostädningen samt för andra närliggande tjänster om det skulle vara aktuellt.

Vi på Flytt & Städjouren Sverige AB i Linköping hjälper till med städning och andra tjänster enligt önskemål.