Dödsbostädning Örebro

Noggrann dödsbostädning i Örebro

I denna tunga stund hjälper vi er med dödsbostädningen om ni önskar avlastning – med städgaranti!

Som alla vet som genomgått en process med ett dödsfall är det en mycket tung tid för de allra flesta. Förutom sorgearbetet är det en mängd olika praktiska saker som måste tas om hand. Kontakt med begravningsbyrån, en massa dokument som måste tas om hand, bouppteckning som ska göras, olika betalningar och abonnemang som kanske ska avslutas och så vidare.

Det kanske finns en bostad som måste lämnas över till en ny ägare eller till en hyresvärd. Denna bostad ska röjas ur och städas vilket kräver mycket energi innan allt är klart.

Som erfaren aktör i Örebro hjälper vi till med dödsbostädning, röjning och andra tjänster om det önskas. Vår garanti är ett gott resultat som blir godkänt vid en inspektion.

Dödsbo

Diskret och noggrann personal

Om vi får förtroendet att ta hand om dödsbostädningen i Örebro kommer vår städpersonal att ta hand om uppdraget på bästa sätt. Naturligtvis är vi också diskreta.

Vid denna typ av städning är det en mängd olika moment som gås igenom innan allt är klart för en översyn. Exempel på det som ska göras är putsning av alla fönster, golv som ska dammsugas och torkas, alla skåp ska torkas ur, badrum och kök ska städas ur och så vidare. Städningen av hela bostaden ska vara grundligt gjord med andra ord.

Om något mot förmodan skulle inträffa under städuppdraget här i Örebro har vi försäkring som täcker – för vår och er trygghet.

Kontakta oss för ett prisförslag

Om det är så att ni önskar hjälp här i Örebro så hjälper vi gärna till. Om ett prisförslag önskas är det bara att kontakta oss genom att ringa oss, mejla oss eller genom att fylla i ett formulär här på vår hemsida. Vi återkopplar med ett bra prisförslag.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Örebro hjälper till med olika tjänster som dödsbostädning och andra närliggande tjänster om det önskas.