Dödsbostädning Västerås

Grundlig dödsbostädning i Västerås

I denna tunga och svåra stund hjälper vi er gärna med städningen och andra närliggande tjänster om det skulle vara aktuellt – alltid till bra service och kvalitet.

Oftast är ett dödsfall en mycket tung process att leva sig igenom som tar hårt på krafterna och därmed energin att kunna utföra det som måste göras i samband med dödsfallet. Då kan en dödsbostädning bli för mycket för de flesta av oss.

Speciellt tungt kan det bli om personen i fråga har bott på samma ställe och då samlat på sig en mängd olika saker. Förutom att ta hand om det så är det en massa andra praktiska saker som ska tas om hand som olika abonnemang som ska avslutas, bouppteckning, olika beslut och så vidare.

När allt är sorterat och tagits om hand återstår den tunga städningen av bostaden. Ibland kan det bli en tidspress när en ny person ska flytta in i bostaden vilket då kan bli stressigt.

Då vi har lång erfarenhet av sådana här uppdrag i Västerås hjälper vi er gärna med dödsbostädningen. Behövs det mer hjälp så hjälper vi naturligtvis till med det. Vår garanti är ett mycket gott resultat som alla inblandade blir nöjda med.

Dödsbo

Städpersonal som är diskret och omsorgsfull

Om vi får förmånen att göra er dödsbostädning här i Västerås kan ni lita på att vi kommer att leverera ett mycket bra resultat. Vår personal grundlig när det kommer till städningen. Samtidigt är de även diskreta och hänsynsfulla.

Kvitto på att vi sköter våra uppdrag på ett bra sätt finns via Google där vi har ett mycket stort antal recensioner från många nöjda kunder.

Vid en dödsbostädning i exempelvis Västerås är det ju en mängd olika moment som ska gås igenom. Vi putsar alla fönster, torkar alla golv, städar badrum och kök mycket noga inklusive golvbrunn och spis. Ytterligare exempel på moment är att torka ur alla skåp och lådor i hela bostaden och så vidare.

Det betyder att vi går igenom allt på ett noggrant och systematiskt sätt.

Kontakta oss gärna för ett prisförslag

Om ett prisförslag önskas går det bra att kontakta oss på enklaste sätt viket då kan vara via offertformulär eller kontaktformulär här på hemsidan, vanligt mejl eller via telefon om det känns enklare. Vi återkommer med ett bra pris med städgaranti.

För full trygghet har vi naturligtvis ansvarsförsäkring som täcker en skada om något oförutsett skulle inträffa.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Västerås hjälper till med olika tjänster som exempelvis dödsbostädning men också andra närliggande tjänster om det önskas.