Dödsbotömning

Vi erbjuder hjälp med dödsbotömning

Dödsbotömning kan vara en ansträngande och tung process som vi kan hjälpa till med för att avlasta er, om så önskas

När det gäller dödsbotömning kan vi hjälpa till på ett flertal olika sätt. Vi kan ta hand om hela processen som då inkluderar allt från tömning, transport till städning.

Ett annat upplägg kan vara att vi endast hjälper till med det som önskas vilket då kan vara de tunga och besvärliga delarna av denna process. Tyvärr går det inte att nyttja RUT-avdraget vid dessa arbeten som har med dödsbo-tömning att göra.

Vår personal är mycket erfarna och vana vid dessa uppdrag samtidigt som de är effektiva och smidiga för att hålla nere kostnaden. Vid en helhetslösning kommer det vara så fräscht och fint att nästa ägare eller hyresgäst kan flytta in utan problem.

För att vi alla ska känna oss trygga under arbetets gång har vi naturligtvis alla dokument i ordning så som trafiktillstånd via Transportstyrelsen, ansvarsförsäkring om någon olycka skulle inträffa och så vidare. Det är viktigt att komma i håg att trafiktillståndet måste finnas om ett försäkringsbolag kopplas in vid en eventuell olycka annars kan de neka ersättning.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.

Vi hjälper till med dödsbotömning på många olika orter som exempelvis Västerås, Motala, Linköping, Eskilstuna, Norrköping, Åtvidaberg, Katrineholm och så vidare .

Dödsbo