Företagsstädning Norrköping

Professionell företagsstädning i Norrköping

Om ert företag är i behov av professionell företagsstädning i Norrköping eller på annan närliggande ort så hjälper vi gärna till.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder alla förekommande tjänster inom städning till en rimlig kostnad.

Ambitiös personal

Fina omdömen

Försäkrat och tryggt

Prisvärda

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Seriös företagsstädning i Norrköping

Vi på Flytt & Städjouren är gärna det företag som sköter om er företagsstädning.

Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara städning av ert kontor där vi kan komma för att städa med ett visst intervall, exempelvis en gång per vecka. Vi kan hjälpa till att städa byggbodar eller grovstäda ett bygge under byggtidens gång. Andra exempel kan vara att vi städar en industri, en restaurang, en butik och så vidare.

Som alla vet skapar en ren och fin arbetsmiljö trivsel och i förlängningen produktivitet. Vi är din pålitliga partner inom företagsstädning i Norrköping. Vi har rimliga priser och en hög kvalitet inklusive städgaranti. Vårt team av städpersonal är utbildade och noggranna vilket borgar för att kvalitet ute på våra städuppdrag.

Om så önskas kan vi lägga upp ett städschema som vi arbetar efter eller så anlitar ni oss för punktinsatser utefter ert behov. Välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans säkerligen diskutera oss fram till en bra lösning.

Flytt & Städjouren Sverige AB

Kontakta oss

Kontor