Kontorsflytt Linköping

Vi hjälper gärna till med er kontorsflytt i Linköping

Om ni ska flytta ert kontor kan vi bistå med flytthjälp smidigt och effektivt, till ett bra pris.

Vi kan hjälpa till på lite olika sätt beroende på era önskemål. Kanske vill ni bara att vi hjälper till att flytta det som är tungt och besvärligt? Eller så kanske ni vill att vi tar hand om hela flytten? Oavsett vad ni har för önskemål så är vi flexibla.

Vid en stor flytt kan vi tillsammans lägga upp arbetet så att kontorsflytten löper på så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa till att packa ner allt, vi kan bära allt och vi kan transportera allt. Om något ska kasseras kan vi även hjälpa till med den hanteringen. Kanske behövs det då transport till återvinning eller återbruk, det hjälper vi till med i så fall, om det önskas av oss.

Naturligtvis är vi försiktiga när vi hjälper till med en kontorsflytt, i exempelvis Linköping. Vi använder oss av olika skydd som skyddsplaster, filtar, täcken, spännband och så vidare. Allt för att skydda skrivbord, hurtsar, skåp, datorbord och så vidare. På flyttbilen lastar vi in alla inventarier på ett bra sätt så att lasten ligger fint och säkert under färden. Finns det även behov av att vi hjälper till med rengöringen av det gamla kontoret eller andra tjänster så löser vi gärna det.

Även om vi är försiktiga när vi hanterar allt under kontorsflytten kan missöden trots det inträffa även om det sker mycket sällan. Vid dessa sällsynta tillfällen har vi trygghet i att vi är fullt försäkrade vilket betyder full ersättning om vi skadat något.

Naturligtvis har vi också det viktiga trafiktillståndet precis som alla andra seriösa aktörer inom kontorsflytt i Linköping. Det är mycket viktigt att trafiktillståndet finns om en skada inträffar, annars kan försäkringsbolaget neka ersättning.

Välkommen till oss på flytt & Städjouren Sverige AB.
Kontorsflytt Linköping.

Kontor