Kontorsflytt Norrköping

Vi hjälper er med kontorsflytten i Norrköping

Vi på Flytt & Städjouren i Norrköping hjälper er gärna med kontorsflytten till ett bra pris samtidigt som vi sköter flytten smidigt och effektivt.

Oavsett vad ni har för behov av insats kan vi vara behjälpliga. Vissa behöver hjälp med allt från flyttpackning till möbleringen av det nya kontoret i samband med flytten. Medans vissa kanske bara vill ha hjälp med det som är lite mer besvärligt att hantera så som tunga arkivskåp och så vidare. Vi är flexibla och hjälper naturligtvis till med det som önskas.

När vi tar hand om en hel kontorsflytt i exempelvis Norrköping kan vi tillsammans planera flytten så att allt därefter flyter på så bra som möjligt. Vi kan hjälpa till att packa ner hela kontoret och hjälpa till med sortering om det skulle vara aktuellt. Kanske ska en del fraktas bort till återvinningen eller ska kanske en del ska återanvändas, vi hjälper gärna till.

När det är dags för själva flytten så är vi naturligtvis försiktiga med kontorets inventarier så att inga onödiga skador uppstår. Vi täcker in med skyddsplast, täcken, filtar och så vidare för att skydda skrivbord, skåp, hurtsar och övriga inventarier. På vår flyttbil ser vi till att allt kontorsmöblemang ställs in på ett bra sätt så att det ytterligare skyddas. Flyttbilen kör vi sedan på ett försiktigt sätt så att lasten ligger säkert och stadigt. Om ni även behöver hjälp med rengöringen av det gamla kontoret så löser vi det också.

Som seriöst företag har vi naturligtvis alla dokument i ordning som försäkringar och trafiktillstånd. Det är viktigt att tänka på att trafiktillståndet måste finnas om en försäkring ska gälla vid en kontorsflytt.

Välkommen till oss på flytt & Städjouren Sverige AB i Norrköping.
Vi hjälper er med kontorsflytten.

Kontor