tor 22 februari 2024

När du bokar en flyttfirma för din flytt bör du tänka på lite olika saker som kundomdömen, pris, trafiktillstånd, ansvarsförsäkring, F-skatt och moms. En seriös flyttfirma har koll på allt det här men tyvärr finns det en hel del oseriösa flyttfirmor vilket kan leda till problem. Att boka en flyttfirma brukar dock oftast inte vara något problem men det kan bli problem om oturen är framme.

Om du tänker på följande så är risken i princip noll att problem uppstår när du bokar din flytt, men naturligtvis kan ju missöden alltid inträffa ändå. En flyttfirma som har koll på följande är en trygg flyttfirma som du kan boka utan problem.

En flyttfirma som har en mängd goda recensioner via exempelvis Google med ett medelbetyg över 4,0 är en bra flyttfirma. Vi på Flytt & Städjouren har 360 omdömen via Google med ett medelbetyg om 4,5 vilket vi är mycket stolta över.

När det gäller priser presenterar vi riktpriser här på vår hemsida under huvudfliken kontakt vilket betyder ett pris efter RUT-avdrag och inklusive moms, alltså det pris du betalar. Vi vet att våra priser är konkurrenskraftiga annars hade vi inte lagt ut dem på vår hemsida, vi vill vara tydliga.

Här på vår hemsida, under huvudfliken kontakt, presenterar vi även vårt trafiktillstånd som vi har från Transportstyrelsen vilket är mycket viktigt, speciellt om det skulle hända en olycka med skador på bohag eller inventarier som följd. I värsta fall kan det tyvärr gå så illa att försäkringsbolaget nekar ersättning om tillståndet saknas.

Vi presenterar vår ansvarsförsäkring här på hemsidan vilken också går att ta del av under samma huvudflik. En försäkring betyder en trygg flytt för alla inblandade.

Naturligtvis har vi F-skattsedel vilket är en förutsättning för att kunna använda RUT-avdraget. Vi är även registrerade i momsregistret. Att vi har F-kattsedel och att vi finns med i momsregistret går att kontrollera hos Skatteverket.

När du bokar vår flyttfirma kan du se fram emot en trygg flytt till ett bra pris.