sön 14 april 2019

Vi på Flytt & Städjouren hjälper dig att flytta möbler.

Om du ska flytta kan vi hjälpa till att flytta alla dina möbler till din nya adress.

Vi är försiktiga när vi hanterar möblerna och ser till att vi täcker in dessa på ett optimalt sätt så att vi undviker tråkigheter i form av skador. Naturligtvis kör vi vår flyttbil på ett säkert och försiktigt sätt för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Som seriös firma har vi alla de tillstånd och dokument som krävs för att alla inblandade ska vara trygga vid flytten av dina möbler och övrigt som kanske önskas i samband med flytten.

Via Transportstyrelsen har vi trafiktillståndet vilket är ett krav för att vi ska kunna flytta möbler och transportera dessa ut på vårt vägnät. Vi har ansvarsförsäkring vilket naturligtvis alla seriösa aktörer har som verkar i denna bransch. F-skatt och moms är vi registrerade för via Skatteverket. F-skattsedel måste finnas för att vi ska kunna administrera RUT-avdraget som innebär en kraftig prisreducering då arbetskostnaden halveras vid din flytt.

Vi kan även flytta gamla uttjänta möbler till kommunens återvinning om det önskas, i så fall kan vi hämta upp dessa vid er adress.

Hjärtligt välkommen att kontakta oss vid frågor eller om en offert önskas.