tor 17 februari 2022

När det gäller en flyttstädning och vad som ingår är svaret att vi går igenom allt men det finns vissa saker som vi inte kan eller får göra.

Vid en normal flyttstädning ingår det exempelvis att vi i alla rum putsar alla fönster, torkar golv, torkar ur lådor och skåp, torkar av lister, torkar av strömbrytare och el-kontakter. Vi våttorkar inga tak eller väggar i rum då det finns risk för skador utan vi dammar av dessa ytor.

I badrum ingår även att vi exempelvis torkar av eller rengör kakel, porslin, golvbrunn, duschkabin och så vidare. I köket rengör vi exempelvis även spis, kyl, frys, diskbänk, fläk, kakel och så vidare. Vi räknar inte med i en normal flyttstädning att vi städar ur vind, källare eller inglasad balkong men det går naturligtvis att lägga till ett eller flera av dessa moment om så önskas.

Inför flyttstädningen är det viktigt att alla flyttkartonger och möbler samt övrigt är borta så att det lätt går att städa. Finns det något problem med det här, av någon anledning, kan vi hjälpa till.

Om du önskar läsa mer om vad som ingår i en flyttstädning har vi en mer fullständig lista här på vår hemsida, vad ingår i en flyttstädning.

Välkommen att kontakta oss om det finns frågor angående flyttstädning eller andra tjänster.