tis 15 november 2022

Kostnaden för att anlita en flyttfirma beror på en hel del olika faktorer som exempelvis bostadens storlek, hur den är möblerad och transportsträckan.

Andra exempel som påverkar vad det kostar att anlita en flyttfirma för en flytt är om det finns hiss eller om det blir till att bära i trappor långt upp i huset. Ytterligare faktorer som påverkar är om det lätt går att komma fram till husets entrédörr eller om det blir till att bära en längre sträcka fram till huset.

Ibland hjälper vi till med flyttpackning, sortering och röjning vilket då innebär mer arbete och en högre kostnad. Men vad vi än hjälper till med i samband med flytten går det bra att använda RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% vilket har en stor inverkan på totalkostnaden för en flytt.

Det bästa sättet för att få ett bra pris är att kontakta oss och beskriva det du behöver hjälp med så ingående som möjligt. Naturligtvis bestämmer du exakt det du önskar hjälp med vilket betyder att vi kan hjälpa dig med en hel flytt eller enbart vissa delar/moment av flytten om det önskas.

Fyll gärna i ett av våra formulär här på hemsidan, mejla oss eller ring oss så kommer vi att återkoppla med ett bra pris.