Städfirma Finspång

Professionell städfirma i Finspång

Om du behöver hjälp med städningen i Finspång hjälper vi gärna till med det.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder professionell städning med kvalitet och till ett bra pris. Naturligtvis med erforderliga försäkringar för allas vår trygghet.

RUT 50% på arbetet

Noggrann städpersonal

Ansvarsförsäkring

Goda omdömen

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Effektiv och smidiga städhjälp i Finspång

Om du önskar att anlita en städfirma för ditt hem i Finspång gäller det att du anlitar en effektiv, noggrann och smidig städfirma som tar hand om alla vinklar och vrår som du vill få rent.

Vår erfarna städpersonal är mycket noggrann och har som mål att göra ditt hem skinande rent. Det går bra att anlita oss för enstaka städtillfällen eller städhjälp enligt ett städschema. Naturligtvis har vår städfirma ansvarsförsäkring om något mot förmodan skulle inträffa under städuppdraget.

Önskar du hjälp med flyttstädning i Finspång om du ska flytta kan du med fördel anlita oss då vi har god kapacitet och kunskap att utföra dessa städuppdrag så att de blir godkända vid en avsyning. Naturligtvis har vi städgaranti för din trygghet.

Alla privatpersoner kan vid städning använda sig av det förmånliga RUT-avdraget, via Skatteverket, som reducerar arbetskostnaden med 50%. När du anlitar vår städfirma i exempelvis Finspång behöver du inte fundera på detta avdrag utan vi sköter om alla papper tillsammans med Skatteverket.

Det här innebär då att du kan få hjälp och avlastning med städningen till ett mycket förmånligt pris.

Kontakta gärna vår städfirma här i Finspång om du funderar på städhjälp i ditt hem.

Prisförslag

Professionella Städtjänster åt Företag i Finspång

Vi erbjuder professionella städtjänster i Finspång åt företag, kommunen samt alla övriga som har behov av olika städtjänster. Som seriös städfirma blir vi gärna er pålitliga partner.

Vår städpersonal förstår vikten av en fin och välstädad arbetsmiljö vilket är viktigt både för anställda och för kunder. Vi har god erfarenhet från olika typer av städuppdrag som exempelvis kontorsstädning, städning av restauranger, byggstädning, städning av butiker och andra företagslokaler.

Tillsammans kan vi planera ett bra städupplägg till ett bra pris. Vår städfirma i Finspång ser till att ditt företag får den städhjälp som önskas.

Flytt & Städjouren Sverige AB i Finspång.

Kontakta oss

Kontor

Vid all städhjälp i exempelvis Finspång går det bra att använda RUT-avdraget om du är en privatperson och vill anlita en städfirma. Avdraget medför att arbetskostnaden för städningen reduceras med 50% och avdraget syns direkt på fakturan.

Det är viktigt att därefter kontrollera att avdraget kommer med i deklarationen för det aktuella året.

Innan du beställer en städtjänst kan det vara klokt att undersöka om du har möjlighet att använda RUT-avdraget. Det här brukar dock sällan vara ett problem om du har en normal inkomst och inte använt avdraget tidigare under året i någon större omfattning.

Max avdragsmöjlighet är så mycket som 75000 kr per person och år. Bor det två personer på samma folkbokföringsadress gäller det dubbla eller med andra ord 150000 kr per år.

Om det finns frågetecken på det här med RUT-avdraget i samband med exempelvis ett städuppdrag i Finspång är det bara att kontakta oss på enklaste sätt via mejl, telefon eller kontaktformulär här på hemsidan.

Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring som gäller för vår städverksamhet precis som alla andra seriösa städfirmor i Finspång.

Det betyder att du får full ersättning om det mot förmodan skulle hända något när du anlitar oss för ett städuppdrag här i Finspång.