Städfirma Linköping

Professionell städfirma i Linköping

Vår städfirma hjälper gärna till med städningen i Linköping till ett bra pris och en till en hög kvalitet.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder professionella städtjänster och för allas vår trygghet har vi naturligtvis försäkringar som täcker en skada fullt ut, om något skulle inträffa.

RUT-avdrag 50%

Ansvarstagande städpersonal

Fullförsäkrad städfirma

Goda kundomdömen

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

En smidig och ansvarstagande städfirma i Linköping

Det är viktigt att anlita en erfaren och ansvarstagande firma när du önskar hjälp med städningen. Vår städfirma i Linköping har en noggrann städpersonal som alltid gör sitt bästa för att resultatet ska bli på topp.

Målet är alltid ett rent hem efter varje avslutat städuppdrag. Vi ställer alltid upp enligt önskemål vilket betyder att du kan anlita oss enligt ett schema eller så kontaktar du oss när du har enstaka behov.

Som seriös aktör inom städning i Linköping har vi ansvarsförsäkring om det skulle inträffa något missöde under själva städningen. Det betyder full ersättning om något skadas.

Om du önskar hjälp med exempelvis flyttstädning i Linköping kan du gärna anlita oss då vi är rutinerade på dessa städuppdrag. Vi vet vad som krävs för att en flyttstädning ska bli godkänd. För ytterligare trygghet har vi städgaranti vilket betyder att vi åtgärdar om vi skulle missa något.

Viktigt att veta är att RUT-avdraget kan användas vid städtjänster i hemmet och att avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50%. Du behöver inte tänka på några krångliga procedurer med Skatteverket utan det sköter vi om. Se bara till att det kommer med i deklarationen för innevarande år.

Avdraget innebär att de flesta kan anlita en städfirma för avlastning till ett rimligt pris vid enstaka tillfället eller enligt ett städschema.

Välkommen att kontakta oss om du har någon fundering på att anlita en städfirma i ditt hem i Linköping eller på annan ort.

Prisförslag

Professionella Städtjänster åt Företag i Linköping

Som städfirma i Linköping erbjuder vi även städhjälp till företag, kommunen och så vidare.

Vår noggranna och effektiva städpersonal kan det här med företagsstädning och en välstädad arbetsmiljö samt vad det betyder för både anställda och företagets kunder.

Vi har med vår erfarenhet möjligheten att åta oss alla möjliga olika typer av städuppdrag i Linköping så som trappstädning, kontorsstädning, städning av butiker och andra lokaler. Vi ser till att städningen blir på topp så kontakta oss gärna så diskuterar vi ert städbehov.

Flytt & Städjouren Sverige AB
Din städfirma i Linköping

Kontakta oss

Kontor

RUT-avdraget innebär att fler personer kan anlita en städfirma, exempelvis i Linköping, för hjälp i hemmet vid enstaka tillfällen eller enligt ett städschema.

Avdraget går bra att använda vid alla typer av städtjänster om du är en privatperson med en inkomst. Det betyder då att arbetskostnaden för städningen reduceras med 50%.

Att använda avdraget är sällan något problem då maxtaket är 75000 kr per person och år. Bor det två personer på samma adress, som är folkbokförda där, gäller det dubbla eller 150000 kr.

Det kan vara klokt att kontrollera avdragsmöjligheten om det är så att du eller ni har använt avdraget i mycket stor omfattningen under innevarande år.

Du behöver inte oroa dig för krångligt pappersarbete med skatteverket utan det sköter vi om så att allt bli rätt. Kontrollera bara att avdraget kommer med i deklarationen för innevarande år.

Är det så att du eller ni har funderingar på RUT-avdraget i samband med exempelvis ett städuppdrag i Linköping är det bara att kontakta oss så försöker vi hjälpa till att reda ut dessa frågor.

Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring som gäller vid alla våra olika typer av städuppdrag.

Så skulle det mot förmodan hända något vid exempelvis ett städuppdrag i Linköping så träder vår försäkring in och ersätter en eventuell skada.