Städfirma Norrköping

Din städfirma för professionella städtjänster i Norrköping

Kontakta gärna vår städfirma i Norrköping om du behöver städhjälp utförd av en proffsig personal som ser det som sin uppgift att skapa rena miljöer där alla trivs.

Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder städning med kvalitet till bra priser. Försäkrade för din trygghet och möjlighet till 50% RUT-avdrag för privatpersoner.

50% RUT på städningen

Noggrann städpersonal

Många fina kundomdömen

Försäkrad trygg städning

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Pålitlig städfirma i Norrköping

När det kommer till att hålla ditt företag eller hem rent och snyggt, är det viktigt att ha en pålitlig städfirma vid din sida.

Oavsett om du behöver regelbundna städtjänster eller en grundlig flyttstädning, kan Flytt & Städjouren Sverige AB i Norrköping hjälpa dig med allt du behöver.

Vår städfirma består av ett team av erfarna städexperter som har specialiserat oss på att leverera högkvalitativa städtjänster till både företag och privatpersoner i Norrköping.

Med vår kvalitetsgaranti och försäkring för din trygghet kan du känna dig säker på att varje yta och hörn kommer att bli noggrant rengjorda.

Som privatperson kan du dra nytta av det förmånliga RUT-avdraget när du anlitar vår städfirma i Norrköping. Med RUT-avdraget kan du få upp till 50% av arbetskostnaden avdraget på din skatt, vilket gör våra städtjänster ännu mer prisvärda.

Detta innebär att du kan få högkvalitativ städning till ett förmånligt pris och samtidigt bidra till att skapa fler jobbtillfällen inom städbranschen.

Vår städfirma i Norrköping tar hand om alla nödvändiga dokument och detaljer för att du ska kunna utnyttja RUT-avdraget på bästa möjliga sätt.

Prisförslag

Professionella Städtjänster åt Företag i Norrköping

När det gäller städtjänster åt företag i Norrköping är vår städfirma din pålitliga partner.

Vi förstår vikten av att ha en ren och välskött arbetsmiljö för att skapa en positiv atmosfär för både anställda och kunder. Vårt dedikerade team av städexperter är utbildade och erfarna inom branschen och kan hantera städningen av kontor, butiker, restauranger och andra företagslokaler.

Vi skräddarsyr våra städtjänster efter dina specifika behov och önskemål för att säkerställa att du får den städhjälp du behöver för ditt företag. Med vår kvalitetsgaranti kan du vara säker på att vi städar tills resultatet är godkänt.

Välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB i Norrköping!

Kontakta oss

Kontor

Om du är en privatperson går det bra att använda skatteverkets RUT-avdrag vid alla städtjänster när du anlitar en städfirma i Norrköping.

Kravet är att det finns en tillräckligt stor inkomst och att det finns ytterligare avdrag att göra under innevarande år.

Det här brukar dock sällan vara ett problem då avdragsmöjligheten är stor för olika RUT-tjänster, där städning också ingår.

Maximalt avdrag som varje person kan göra under ett år är 75000 kr. Finns det då två personer på samma adress gäller det dubbla.

Personen eller personerna ska vara folkbokförda på adressen.

Vi som utför städtjänsten i Norrköping har kontakt med skatteverket och sköter om all pappersexercis så det är inget du behöver fundera på.

Det är dock viktigt att du kontrollerar att avdraget finns med i deklarationen när den sedan ska göras och lämnas in.

Avdraget kommer att framgå direkt på fakturan som vi skickar ut efter det att städuppdraget är avklarat.

Om det finns frågor på det här med RUT i samband med städning är det bara att kontakta vår städfirma här i Norrköping så hjälper vi till att reda ut dessa.

Som städfirma i Norrköping anser vi att trygghet samt ordning och reda är viktigt.

Därför är vi noga med att vi alltid har alla dokument i ordning för en seriös städverksamhet.

Ansvarsförsäkring är ett av dessa som vi naturligtvis har precis som alla andra seriösa städfirmor i Norrköping.

Händer det något missöde i samband med städningen betyder det att vi har en försäkring som backar upp oss.