Städfirma Söderköping

Städfirma i Söderköping – Din pålitliga partner

Vi erbjuder pålitliga och professionella städtjänster för ditt företag eller ditt hem i Söderköping.

Här på Flytt & Städjouren Sverige AB erbjuder vi högkvalitativ städning till förmånliga priser. Vår städfirma är fullt försäkrad för att ge dig den trygghet du förtjänar, och som privatperson kan du dra nytta av upp till 50% RUT-avdrag vid städningen.

Noggrann städpersonal

RUT-avdrag 50%

Goda kundomdömen

Tryggt med försäkringar

Gratis prisförslag

flyttstädat boende

Din pålitliga städfirma i Söderköping

När det gäller att hålla din arbetsplats eller hemmet i Söderköping rent och snyggt är det avgörande att ha en pålitlig städfirma som du kan lita på. Oavsett om du behöver regelbundna städtjänster eller en noggrann flyttstädning kan Flytt & Städjouren Sverige AB i Söderköping vara din perfekta lösning. Vi hjälper dig även med flytthjälp i Söderköping.

Vår städfirma består av ett team erfarna städexperter med en stark hängivenhet till vårt arbete. Vår specialisering ligger i att erbjuda högkvalitativ städhjälp för både företag och privatpersoner i Söderköping. Varje person i vårt team är noga utvald för sin kompetens och professionalism, vilket garanterar att vår städfirma kan leverera bästa möjliga städresultat varje gång.

Prisförslag

En ren arbetsplats; en framgångsrik verksamhet

För företagare är en renstädad arbetsplats mer än bara en yta som gnistrar. Det skapar en optimal och hälsosam arbetsmiljö för dina anställda som motiverar dem att prestera bättre samt ger ett professionellt intryck till dina kunder.

Vi förstår att varje företag har unika städbehov, och vi anpassar våra städtjänster för att passa just din verksamhet. Exempel på städtjänster kan vara kontorsstädning, byggstädning, butiksstädning och övrig företagsstädning.

Kontakta gärna vår städfirma i Söderköping för frågor eller funderingar samt prisförslag angående ditt städbehov.

Flytt & Städjouren Sverige AB

Kontakta oss

Kontor

Om du som privatperson anlitar en städfirma, i exempelvis Söderköping, gäller RUT-avdraget vid städningen.

Det innebär då att arbetskostnaden för städningen reduceras med 50% under förutsättning att du har en inkomst så att det finns något att hänföra avdraget till.

I samband med att du funderar på att anlita någon för städningen kan det vara klokt att undersöka med skatteverket hur mycket du kan dra av.

Har du inte använt RUT-avdraget tidigare under innevarande år behöver du oftast inte göra det. Men är det så att du använt avdraget i stor omfattning kan det vara bra att kolla hur det ser ut i just ditt fall.

Det brukar sällan vara något problem med avdraget då varje person kan dra av 75000 kr varje år. Finns det då två personer boende på samma adress gäller det dubbla eller 150000 kr per år.

Finns det funderingar på RUT-avdraget och städhjälp, i exempelvis Söderköping, är det bara att kontakta oss via telefon, mejl eller kontaktformulär här på hemsidan. Vi försöker besvara dessa frågor efter bästa förmåga.

Välkommen till din städfirma i Söderköping!

Som alla andra seriösa städfirmor i Söderköping har vi naturligtvis ansvarsförsäkring om något skulle inträffa.

Det betyder att vårt försäkringsbolag ersätter en eventuell skada som uppkommer i samband med en städning.