Tömma dödsbo

Vi hjälper till att tömma dödsbo

Att tömma ett dödsbo kan vara en svår och tung process där vi kan vara behjälpliga för att avlasta er.

Om en helhetslösning önskas kan vi hjälpa till med det då vi har resurser att utföra allt som krävs inklusive transporter och även städningen om det önskas. Vi hjälper till med allt detta eller vissa delar så som ni önskar. Vid en helhetslösning kommer bostaden att vara fräsch, ren och klar för ett överlämnande.

Vår personal är smidig och noggrann samtidigt som de är vana vid att hantera dessa typer av uppdrag på ett optimalt sätt.

För er och vår trygghet har vi naturligtvis alla dokument i ordning så som trafiktillstånd, ansvarsförsäkring och övriga dokument.

Viktigt att tänka på är att trafiktillståndet måste finnas vid transporter. Det är också viktigt att det finns om det mot förmodan skulle inträffa en olycka där försäkringsbolag kopplas in. Saknas trafiktillståndet kan det i värsta fall gå så illa att bolaget nekar ersättning.

Vi kan hjälpa till att tömma dödsbo på många orter runt om i landet. Tyvärr gäller inte RUT-avdraget vid dessa arbeten.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi är mycket vana och erfarna när det gäller att tömma dödsbon.

Dödsbo

Priset för att tömma ett dödsbo kan variera kraftigt beroende på vilken hjälp som önskas.

Det bästa är om ni kan beskriva uppdraget så ingående som möjligt. Det är bra att veta hur stor bostaden är och hur många rum. Handlar det om en lägenhet eller ett hus? Finns det hiss eller är det många trappor att bära i? Vilken våning? Övrigt?

Om detta känns besvärligt så hjälper vi så klart till. Det är bara att kontakta oss i så fall.

Som alla andra seriösa aktörer inom området har vi naturligtvis trafiktillstånd.

Detta tillstånd som utfärdas av transportstyrelsen bör finnas på plats. Det är speciellt viktigt om det skulle hända något och ett försäkringsbolag måste kopplas in på grund av någon skada.