Tömma hus

Vi hjälper dig att tömma huset

Det krävs mycket energi för att tömma ett hus helt eller delvis, men var inte orolig, vi hjälper dig på bästa sätt.

Vi på Flytt & Städjouren Sverige AB är mycket vana vid olika typer av tömningar av hus. Det kan då handla om mindre tömningar av förråd, en vind eller kanske ett garage. Det kan även handla om att tömma ett helt hus för att därefter städa huset för att kunna lämna över det till en ny ägare.

Då vi utfört ett stort antal hustömningar vet vi hur vi ska lägga upp jobbet så att allt flyter på. Har någon person bott på samma ställe i exempelvis femtio år så finns det en hel del att bita i, men inga problem, vi löser det.

Innan tömningen är det bra att gå igenom allt som finns då det säkerligen finns mycket som har ett värde, både ekonomiskt och personligt. Det finns säkert även en hel del som kanske inte har något värde. Oavsett så hjälper vi till att hantera allt det här om det önskas av oss. Vi kan tömma och transportera dessa saker till exempelvis återvinning om det ska kasseras, till auktionskammare eller loppis om det ska säljas, till släktingar och vänner och så vidare.

I vissa fall går det att nyttja RUT-avdraget för dessa arbeten men det kan vara lite komplicerat att förstå regelverket. Generellt sett är det så att om något ska kasseras då gäller inte RUT-avdraget men om något däremot ska återanvändas så kan det gå att nyttja avdraget. Vi hjälper till att reda ut detta.

Som seriös aktör inom tjänsten tömma hus har vi självklart försäkringar som täcker om något skulle hända under uppdraget. Vi har även det viktiga trafiktillståndet som transportstyrelsen utfärdar. Trafiktillståndet är viktigt om det skulle hända något och ett försäkringsbolag kopplas in.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.
Vi hjälper till att tömma hus på ett flertal orter i landet.

Återvinning
återvinning