Tömning av dödsbo

Vi erbjuder hjälp med tömning av dödsbo

Om du behöver hjälp med tömning av dödsbo kan du med fördel vända dig till oss då vi har god erfarenhet och kapacitet när det gäller dessa typer av uppdrag.

Ibland önskas en helhetslösning där vi tar hand om hela tömningen av dödsboet från början till den sista finishen. Exempel på moment som då kan ingå kan vara att sortera, röja, forsla bort till återvinning, transportera, städa samt allt annat som ingår i tömningen. I andra fall vid tömning av dödsbo kanske det enbart handlar om vi hjälper till att frakta bort det som ska kasseras.

Vår personal är effektiv och smidig samtidigt som de sköter om dessa uppdrag på ett mycket bra sätt. Så när vi tar hand om allt så kommer bostaden eller lokalen att vara fräsch så att överlämnandet sker utan problem.

Viktigt att tänka på är att vi har trafiktillstånd för att transportera samt försäkringar för att skydda både uppdragsgivare och oss själva om ett missöde skulle inträffa. Trafiktillståndet måste finnas på plats om det skulle hända en olycka om försäkringsbolaget kopplas in annars finns det risk att försäkringsbolaget inte betalar ut ersättning.

I denna svåra stund kan vi hjälpa till att avlasta för att i alla fall göra det hela lite lättare. Vi hjälper till med tömning av dödsbo på många olika orter runt om i vårt land. Men tyvärr går det inte att nyttja RUT-avdraget vid dessa uppdrag.

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB

Dödsbo

Priset för tömning av ett dödsbo kan variera ganska mycket beroende på uppdraget och vad som önskas hjälp med.

Det bästa är om det finns möjlighet att beskriva uppdraget så noga som möjligt. Var finns dödsboet beläget? Hur många rum och hur stor bostadsyta? Är det en lägenhet eller ett hus? Finns det hiss? Vilken våning? Önskas full hjälp med tömningen av hela dödsboet eller enbart vissa delar? Övrigt?

Om detta känns krångligt hjälper vi naturligtvis till. Kontakta oss i så fall så hjälps vi åt att ta fram ett underlag för en prissättning.

Naturligtvis har vi som alla andra seriösa aktörer det viktiga trafiktillståndet vilket borgar för seriositet och kvalitet.

Det är viktigt att komma ihåg att trafiktillståndet bör finnas för att undvika problem om det skulle hända en olycka där ett försäkringsbolag kopplas in på grund av en skada.