Tömning och bortforsling

Vi hjälper dig med tömning och bortforsling

Om du har en bostad eller en lokal där du behöver hjälp med tömning och bortforsling så hjälper vi gärna till. Vi har stor erfarenhet av dessa typer av uppdrag.

Många av oss har säkert samlat på sig en mängd olika saker och med tiden inser vi att vi behöver göra något av någon anledning. Ett förråd, en vind, en källare, en lokal eller en hel bostad behöver tömmas och forslas bort.

Vid dessa uppdrag kan det vara klokt att först fundera ut vad som ska göras med allt detta. Kan en del tas till vara på något sätt? Kan en del kanske säljas? Eller handlar det om att kassera? Säkerligen finns det en kombination av dessa alternativ. Då vi har goda resurser kan vi hjälpa till med alla olika alternativ. Om transport önskas till loppis, auktionskammare, återvinningsstation, till en släkting eller vän och så vidare så löser vi det.

Som seriös aktör har vi naturligtvis trafiktillstånd och försäkringar vilket är mycket viktigt. Trafiktillståndet som vi har via Transportstyrelsen är en förutsättning för att försäkringen ska gälla om det händer en olycka.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.

Vi hjälper till med tömning och bortforsling på ett flertal olika platser i vårt land.

Återvinning
återvinning