Tömning och städning av lägenhet

Vi hjälper dig med tömning och städning av lägenhet

Uppdraget kommer att bli väl utfört så att nästa hyresgäst eller ägare kan flytta in i en fin lägenhet.

Som alla vet krävs det en hel del energi för att tömma en lägenhet och därefter städa den så att allt är på topp. Vi hjälper dig med allt detta om du önskar, det är därför vi finns till.

Vi har stor vana vid dessa typer av uppdrag och har genomfört ett stort antal lägenhetstömningar genom åren. Det betyder att vi vet hur dessa uppdrag ska planeras och genomföras på bästa sätt.

Säkert blir det en hel del transporter till olika ställen som exempelvis återvinningen, loppis, auktionskammare, vänner och släktingar. Allt detta eller vissa moment kan vi hjälpa till med om det önskas av oss. De som bott i samma lägenhet under många år har säkert samlat på sig en hel del olika saker som finns på vinden, i källaren, i förråd och i olika rum.

Naturligtvis har vi alla dokument i ordning som krävs för en seriös verksamhet där försäkringar och trafiktillstånd är mycket viktiga. Trafiktillståndet har vi från Transportstyrelsen som är viktigt om det skulle hända en olycka och vårt försäkringsbolag blir inkopplat. Risken är annars att det kan bli problem med ersättningen från försäkringsbolaget.

RUT-avdraget som Skatteverket administrerar tillsammans med oss som utförare kan användas i vissa fall. Huvudregeln är att det kan användas om något tas till vara men det kan inte användas om vi kasserar något. Vi hjälper till att reda ut dessa frågeställningar.

Välkommen att kontakta oss på Flytt & Städjouren Sverige AB.
Vi hjälper till med tömning och städning av lägenheter runt om i vårt land.

Återvinning
återvinning