Transportföretag Motala

Ett smidigt transportföretag i Motala

Om du letar efter ett transportföretag i Motala kan vi säkerligen vara till bra hjälp.

Vi kan erbjuda olika former av transporter som bortforsling av möbler, skräp eller annat. Vi kan även hjälpa till att flytta en möbel från A till B, en transport av ett tungt skåp, andra tungtransporter och så vidare.

Om du är en företagare skulle vårt transportföretag kunna vara din partner och transportera det du kanske producerar eller om du önskar att vi hämtar något som krävs för din produktion eller verksamhet.

Som seriöst företag inom transport i Motala har vi naturligtvis trafiktillstånd och försäkringar för vår verksamhet. Viktigt att veta är att trafiktillståndet måste finnas för att försäkringen ska gälla vid en olycka. Naturligtvis är vi alltid försiktiga ute på våra uppdrag och skyddar det vi hanterar på ett bra sätt. Vi täcker in och skyddar med skyddsplaster, täcken, filtar och spännband, lite beroende på vad vi hanterar.

Kontakta gärna vårt transportföretag om du söker en partner inom transport eller om du har ett enstaka behov. Vi är flexibla och kan ofta ställa upp även utanför ordinarie arbetstider om det skulle krävas. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och offentliga aktörer.

Välkommen för mer information angående våra tjänster inom transport. Önskas ett prisförslag går det bra att kontakta oss via telefon, mejl eller offertformulär är på hemsidan.

Gratis prisförslag

Flytt & Städjouren Sverige AB
Transportföretag i Motala

Bortforsling av Skräp

Kanske har du en massa skräp eller annat liggande som tar plats? Vi alla har ju en förmåga att samla på oss en massa saker som sedan blir liggande till ingen nytta. Vi kan hjälpa dig att transportera bort detta till rätt ställe om det önskas.

Möbeltransporter

Kanske behöver du flytta möbler från ett ställe till ett annat? Kanske mellan sommarstugan och din ordinarie bostad? Oavsett vad du har för behov kan vi hjälpa till. Vi är försiktiga vid hanteringen och har naturligtvis försäkringar som täcker.

Bortforsling av gamla möbler

Om du har gamla möbler som du vill bli av med så hjälper vi gärna till oavsett om de ska kasseras eller återanvändas. Vi kan transportera dessa till det ställe som passar bäst så som kommunens återvinning i Motala, second hand, loppis och så vidare.

Magasinering

Om du behöver förvaring en kortare eller en längre tid kan vi vara till hjälp. Kanske behöver du även hjälp med transporten av det som ska förvaras? Vi hjälper gärna till även med det.