Bortforsling av möbler

Låt oss hjälpa dig med bortforsling av möbler

Om du har gamla möbler eller annat stående som du vill bli av med så hjälper vi gärna till med det. Kanske har du sparat en hel del möbler i olika rum, i källaren, på vinden eller kanske i garaget.

Detta är nog mycket vanligt förekommande bland de flesta av oss. Men vid en viss tidpunkt kanske det är dags att forsla bort dessa gamla möbler av någon anledning. Kanske är det aktuellt med en ny bostad, tömning av en bostad eller företagslokal, byte av möbler och så vidare. Oavsett anledning så hjälper vi gärna till med bortforslingen.

Vi hjälper då till med det som önskas av oss oavsett om det är ett tungt gammalt skåp eller någon lätt möbel. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss, vi hjälper alla som behöver hjälp med bortforsling av möbler. Transporten kan då gå till lite olika ställen som till auktionskammare, kommunens återvinningscentral, loppis och så vidare.

Varmt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi hjälper gärna till med bortforsling av möbler eller andra närliggande tjänster om det är aktuellt.

Vi erbjuder hjälp med bortforsling av möbler till bra priser på orter som exempelvis Linköping, Söderköping, Norrköping och Finspång .

återvinning