Dödsbostädning

Vi hjälper till med dödsbostädning

I denna tunga stund hjälper vi till med dödsbostädningen om det önskas av oss för att på så sätt kanske hjälpa till att avlasta er lite grand.

Om det önskas kan vi även erbjuda en helhetslösning där vi ordnar med allt det praktiska i samband med dödsboet så som tömning, bortforsling och själva dödsbostädningen. Kanske är det så att vissa delar av det som finns i dödsboet ska transporteras till olika ställen, i så fall kan vi hjälpa till även med det.

När vi är klara med städningen kommer det att vara rent och fräscht för nästa hyresgäst eller ägare som flyttar in. Vår städpersonal är noggrann och tillmötesgående och löser dessa uppdrag på ett mycket bra sätt.

Naturligtvis har vi försäkringar som täcker om något skulle inträffa vilket dock händer mycket sällan. Vi har även trafiktillstånd för våra transporter vilket är mycket viktigt om det skulle hända en olycka annars finns det risk för att försäkringsbolaget nekar ersättning om trafiktillståndet saknas. RUT-avdraget gäller tyvärr inte vid arbeten med ett dödsbo.

Hjärtligt välkommen till oss på Flytt & Städjouren Sverige AB. Vi är experter på allt som har med dödsbostädning och andra närliggande tjänster att göra. Vi erbjuder dödsbostädning på många olika orter i vårt land.

Dödsbo